HBO Lerarenopleiding 2e graad Mens en Technologie - Hogeschool van Amsterdam (Amsterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Lerarenopleiding 2e graad Mens en Technologie

HBO bachelor (voltijd / deeltijd)


Hogeschool van Amsterdam

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 10e plek van 43 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Lerarenopleiding 2e graad Mens en Technologie aan de Hogeschool van Amsterdam en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Lerarenopleiding 2e graad Mens en Technologie studeren?

De hbo bacheloropleiding Leraar Mens en Technologie tweedegraads is een voorbereiding op het beroep leraar in het voortgezet onderwijs, de bve-sector of het beroeps- en volwassenenonderwijs. Leerlingen in de leeftijd van twaalf tot vijftien jaar laten zich oriënteren op de techniek in hun leefwereld. Ze krijgen inzicht in het proces van ontwerpen, maken en gebruiken en in de verschillende vakgebieden van technologie. Zowel techniek en natuurwetenschappen als techniek en samenleving beïnvloeden elkaar. Je besteedt onder meer aandacht aan nieuwe technologieën en hoe deze aansluiten op de behoeften in de samenleving. Daarnaast bereid je je voor op het vak leraar. Je leert hoe je lesstof overbrengt, oefeningen voordoet en leerlingen stimuleert en corrigeert. Daarnaast verbeter je de kwaliteit van het onderwijs.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Lerarenopleiding 2e graad Mens en Technologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd / deeltijd)
Bindend studieadvies50 ECTS
DUO-studiecode35208
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingLerarenopleidingen exact
InstellingHogeschool van Amsterdam
StadAmsterdam (Noord-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Lerarenopleiding 2e graad Mens en Technologie

Wat kost het om HBO Lerarenopleiding 2e graad Mens en Technologie te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Lerarenopleiding 2e graad Mens en Technologie aan de Hogeschool van Amsterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Lerarenopleiding 2e graad Mens en Technologie) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 35208

Waar kan je Lerarenopleiding 2e graad Mens en Technologie studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool van Amsterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Lerarenopleidingen exact. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.