HBO Leisure Management - Stenden Hogeschool (Emmen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Leisure Management

HBO associatedegree (voltijd)


Stenden Hogeschool locatie Emmen

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de associatedegree opleiding Leisure Management aan de Stenden Hogeschool locatie Emmen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze associatedegree nog op andere plekken te volgen is.

Leisure Management studeren?

De hbo associate degree opleiding Vrijetijdsmanagement is gericht op de vrijetijdssector. Je leert vrijetijdsorganisaties beheren en vrijetijdsproducten ontwikkelen en op de markt brengen. Je doet kennis op over het vrijetijdsgedrag van mensen en het functioneren van organisaties in uiteenlopende vrijetijdssectoren als sport, kunst en cultuur, media, evenementen, congressen, toerisme en recreatie en 'hospitality'. De vrijetijdssector kenmerkt zich door een groeiende integratie van de afzonderlijke onderdelen in de vorm van samenwerking tussen bijvoorbeeld toeristische attracties, theaters, musea en de VVV, sport- of verblijfsaccommodaties. Na deze opleiding kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor de bijbehorende bacheloropleiding.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de !

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de associatedegree Leisure Management aan de Stenden Hogeschool locatie Emmen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO associatedegree (voltijd)
DUO-studiecode80040
Extra instroommomentja
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands en Engels
StudierichtingToerisme en Vrijetijdskunde
InstellingStenden Hogeschool locatie Emmen
StadEmmen (Drenthe)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke associatedegree in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de :

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Leisure Management

Wat kost het om HBO Leisure Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Leisure Management aan de Stenden Hogeschool locatie Emmen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende associatedegree (Leisure Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 80040

Waar kan je Leisure Management studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
- HBO Vrijetijdsmanagement Leeuwarden Stenden Hogeschool  vt
- HBO Vrijetijdsmanagement Emmen Stenden Hogeschool  vt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Toerisme en Vrijetijdskunde. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.