HBO Small Business and Retail Management - Windesheim (Almere)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Small Business and Retail Management

HBO bachelor (voltijd)


Windesheim Flevoland locatie Almere

1 Deze bachelor is wat betreft studentenoordelen de nummer 1 van heel nederland binnen de studierichting HBO Small Business en Retail Management.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 1e plek van 13 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Small Business and Retail Management aan de Windesheim Flevoland locatie Almere en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Small Business and Retail Management studeren?

De hbo bacheloropleiding Small Business en Retail Management is gericht op het (zelfstandig) ondernemerschap en management in het midden- en kleinbedrijf en grootwinkelbedrijf. Je krijgt te maken met administratie, marketing, logistiek, personeelsbeleid, recht, management en commerciële vaardigheden. Daarnaast is er aandacht voor visie, ondernemingsplannen, e-commerce, managen van een groeiend bedrijf, strategie, internationaal zaken doen, innovatief ondernemen, familiebedrijven en bedrijfsovername.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Small Business and Retail Management aan de Windesheim Flevoland locatie Almere. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd)
DUO-studiecode81000
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingSmall Business en Retail Management
InstellingWindesheim Flevoland locatie Almere
StadAlmere (Flevoland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Small Business and Retail Management

Wat kost het om HBO Small Business and Retail Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Small Business and Retail Management aan de Windesheim Flevoland locatie Almere? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Small Business and Retail Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 81000

Waar kan je Small Business and Retail Management studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
 1 
7,25 HBO Small Business and Retail Management Almere Windesheim  vt
6,96 HBO Small Business and Retail Management Zwolle Windesheim  vt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Small Business en Retail Management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.