HBO Educatie en Kennismanagement Groene Sector - Aeres Hogeschool (Wageningen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Educatie en Kennismanagement Groene Sector

HBO bachelor (voltijd / deeltijd)


Aeres Hogeschool Wageningen

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 7e plek van 11 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector aan de Aeres Hogeschool Wageningen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Educatie en Kennismanagement Groene Sector studeren?

De hbo bacheloropleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector is gericht op vakinhoudelijke, onderwijskundige en bedrijfsmatige kennis en vaardigheden. Deze drie elementen zijn in de hele opleiding geïntegreerd. Je wordt opgeleid tot 'overdrachtsdeskundige' in een van de volgende studierichtingen: bloemsierkunst, tuin en landschap, tuinbouw/akkerbouw, voeding en communicatie, veehouderij, paardenhouderij, groenzorg en onderwijs, recreatie- en gezelschapsdieren, agrotechniek en management en natuur en communicatie.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Educatie en Kennismanagement Groene Sector aan de Aeres Hogeschool Wageningen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd / deeltijd)
DUO-studiecode34899
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingLandbouw
InstellingAeres Hogeschool Wageningen
StadWageningen (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Educatie en Kennismanagement Groene Sector

Wat kost het om HBO Educatie en Kennismanagement Groene Sector te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Educatie en Kennismanagement Groene Sector aan de Aeres Hogeschool Wageningen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Educatie en Kennismanagement Groene Sector) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 34899

Waar kan je Educatie en Kennismanagement Groene Sector studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Aeres Hogeschool Wageningen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Landbouw. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.