HBO Vitaliteitsmanagement & Toerisme - HZ University of Applied Sciences (Vlissingen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Vitaliteitsmanagement & Toerisme

HBO bachelor (voltijd)


HZ University of Applied Sciences

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 8e plek van 17 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Vitaliteitsmanagement & Toerisme aan de HZ University of Applied Sciences en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Vitaliteitsmanagement & Toerisme studeren?

De hbo bacheloropleiding Vitaliteitsmanagement & Toerisme is gericht op het ontwikkelen van toeristische arrangementen en wellness concepten. Het combineert de toenemende waarde die aan gezondheid gegeven wordt met zinvolle vrijetijdsbeleving en vertaalt dit naar de toeristische markt. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk thema. Je wordt opgeleid tot resultaatgerichte manager. Ondernemerschap staat centraal in de opleiding. De opleiding kan ook in het Engels gevolgd worden.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Vitaliteitsmanagement & Toerisme aan de HZ University of Applied Sciences. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd)
DUO-studiecode30110
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingToerisme en Vrijetijdskunde
InstellingHZ University of Applied Sciences
StadVlissingen (Zeeland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Vitaliteitsmanagement & Toerisme

Wat kost het om HBO Vitaliteitsmanagement & Toerisme te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Extra studiekosten� 10500
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Vitaliteitsmanagement & Toerisme aan de HZ University of Applied Sciences? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Vitaliteitsmanagement & Toerisme) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 30110

Waar kan je Vitaliteitsmanagement & Toerisme studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de HZ University of Applied Sciences

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Toerisme en Vrijetijdskunde. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters




Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.