HBO Toegepaste Gerontologie - Windesheim (Zwolle)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Toegepaste Gerontologie

HBO bachelor (voltijd)


Windesheim locatie Zwolle

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 2e plek van 2 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Toegepaste Gerontologie aan de Windesheim locatie Zwolle en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Toegepaste Gerontologie studeren?

De hbo bacheloropleiding Toegepaste Gerontologie is gericht op vraagstukken rondom ouderen. De opleiding is breed opgezet. Belangrijke thema's zijn wonen, zorg, mobiliteit en arbeidsloopbaan met als doel om het kwaliteit van leven van ouderen te verbeteren. Je leert vaardigheden als presenteren, adviseren, coachen, voorlichten en onderzoek verrichten. Na de opleiding kun je terecht als adviseur bij de afdeling P&O binnen bedrijven, binnen de zorgsector, als marketingadviseur of bij gemeenten.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Toegepaste Gerontologie aan de Windesheim locatie Zwolle. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd)
Bindend studieadvies54 ECTS
DUO-studiecode30109
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingToegepaste Gerontologie
InstellingWindesheim locatie Zwolle
StadZwolle (Overijssel)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Toegepaste Gerontologie

Wat kost het om HBO Toegepaste Gerontologie te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Toegepaste Gerontologie aan de Windesheim locatie Zwolle? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Toegepaste Gerontologie) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 30109

Waar kan je Toegepaste Gerontologie studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
7,07 HBO Toegepaste Gerontologie Eindhoven Fontys Hogescholen  vt, dt
7,04 HBO Toegepaste Gerontologie Zwolle Windesheim  vt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Toegepaste Gerontologie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.