HBO Advanced Business Creation - Avans Hogeschool (Den Bosch)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Advanced Business Creation

HBO bachelor (voltijd)


Avans Hogeschool 's Hertogenbosch

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 7e plek van 30 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Advanced Business Creation aan de Avans Hogeschool 's Hertogenbosch en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Advanced Business Creation studeren?

De hbo bacheloropleiding Advanced Business Creation is gericht op het succesvol vertalen van nieuwe trends en ontwikkelingen naar business. De rode draad door de opleiding is het leren van innoveren. Je wordt breed opgeleid, waardoor er grote variatie aan toekomstig werkveld is wanneer je afgestudeerd bent.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Advanced Business Creation aan de Avans Hogeschool 's Hertogenbosch. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd)
Bindend studieadvies52 ECTS
DUO-studiecode30016
Numerus Fixusja
Decentrale Selectieja
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingBedrijfskunde en management
InstellingAvans Hogeschool 's Hertogenbosch
StadDen Bosch (Noord-Brabant)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Advanced Business Creation

Wat kost het om HBO Advanced Business Creation te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Advanced Business Creation aan de Avans Hogeschool 's Hertogenbosch? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Advanced Business Creation) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 30016

Waar kan je Advanced Business Creation studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Avans Hogeschool 's Hertogenbosch

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Bedrijfskunde en management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.