WO International Bachelor's Programme in Communication and Media - Erasmus Universiteit Rotterdam (Rotterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

International Bachelor's Programme in Communication and Media

WO bachelor (voltijd)


Erasmus Universiteit Rotterdam

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 5e plek van 11 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding International Bachelor's Programme in Communication and Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

International Bachelor's Programme in Communication and Media studeren?

De universitaire bacheloropleiding International Communication and Media is gericht op de wereld van media en de sociale, politieke, economische en culturele impact ervan. In De universitaire bacheloropleiding onderzoek je de vele vormen van communicatie en hun invloed op hoe mensen en organisatie denken en handelen in verschillende contexten. Daarnaast bestudeer je de cross-culturele, internationale en globale dimensies van communicatie processen. De universitaire bacheloropleiding biedt een kosmopolitische en stimulerende omgeving, de juiste mix van theorie en praktijk, flexibele mogelijkheden voor specialisatie en een interactie en intensieve curriculum. De groeiende behoefte in de wereld naar wereldwijde connectiviteit waarborgt een ruime kans op werk in de toekomst.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Universiteiten!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor International Bachelor's Programme in Communication and Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO bachelor (voltijd)
Bindend studieadvies60 ECTS
DUO-studiecode50374
Numerus Fixusja
Decentrale Selectieja
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingCommunicatie
InstellingErasmus Universiteit Rotterdam
StadRotterdam (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Universiteiten te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Universiteiten:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO International Bachelor's Programme in Communication and Media

Wat kost het om WO International Bachelor's Programme in Communication and Media te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie International Bachelor's Programme in Communication and Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (International Bachelor's Programme in Communication and Media) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 50374

Waar kan je International Bachelor's Programme in Communication and Media studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Erasmus Universiteit Rotterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Communicatie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.