HBO Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie - Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Arnhem)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie

HBO associatedegree (deeltijd)


Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de associatedegree opleiding Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze associatedegree nog op andere plekken te volgen is.

Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie studeren?

De hbo associate degree opleiding Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie leidt op tot de functie van (hoofd)uitvoerder/projectleider. Dit doe je onder andere door: communicatie tussen bouwpartners, contractvormen gebruiken, projectvoorbereiding efficint vormgeven en projectrealisatie verbeteren. Je bent intensief betrokken bij het tot stand komen van een civieltechnisch project. Je bent aanspreekpunt voor vele betrokkenen rondom het project. Denk hierbij aan overheden, omwonenden, bouwpartners, vergunningverleners, etc.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de !

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de associatedegree Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO associatedegree (deeltijd)
DUO-studiecode80016
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingCiviele techniek
InstellingHogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem
StadArnhem (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke associatedegree in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de :

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie

Wat kost het om HBO Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende associatedegree (Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 80016

Waar kan je Civiele Techniek Projectvoorbereiding en -realisatie studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Civiele techniek. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.