HBO Informatie en Communicatie Technologie - Hogeschool NOVI (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Informatie en Communicatie Technologie

HBO bachelor (deeltijd)


Hogeschool NOVI

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 2e plek van 15 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Informatie en Communicatie Technologie aan de Hogeschool NOVI (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Informatie en Communicatie Technologie studeren?

De hbo bacheloropleiding Informatie en Communicatie Technologie is gericht op managementprojecten. Aan de hand van casestudies en praktijksimulaties verwerf je vaardigheden die je direct op de werkvloer kunt toepassen. Voorbeelden van dergelijke vaardigheden zijn onderhandelingsstrategieën, presentatietechnieken, contractbeheersing en time- en stressmanagement.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Informatie en Communicatie Technologie aan de Hogeschool NOVI. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (deeltijd)
DUO-studiecode34671
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingInformatica
InstellingHogeschool NOVI
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Informatie en Communicatie Technologie

Wat kost het om HBO Informatie en Communicatie Technologie te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Informatie en Communicatie Technologie aan de Hogeschool NOVI? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Informatie en Communicatie Technologie) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 34671

Waar kan je Informatie en Communicatie Technologie studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool NOVI

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Informatica. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.