HBO FinanciŽle Dienstverlening - Avans Hogeschool (Den Bosch)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

FinanciŽle Dienstverlening

HBO associatedegree (deeltijd)


Avans Hogeschool 's Hertogenbosch

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenquÔŅĹteerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de associatedegree opleiding FinanciŽle Dienstverlening aan de Avans Hogeschool 's Hertogenbosch (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze associatedegree nog op andere plekken te volgen is.

FinanciŽle Dienstverlening studeren?

De hbo associate degree opleiding FinanciŽle Dienstverlening is gericht op de financiŽle sector. Je wordt opgeleid tot financieel adviseur voor banken, verzekeraars, de effectenbeurs en consultancybedrijven. Je krijgt veel vakkennis en ontwikkelt ondernemerszin en een commerciŽle instelling. Je leert o.a. onderhandelen en zakelijke gesprekken voeren en je leert over hypotheken, pensioenen, levensverzekeringen en beleggen. Na deze opleiding kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of kies je voor de bijbehorende bacheloropleiding.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de !

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de associatedegree FinanciŽle Dienstverlening aan de Avans Hogeschool 's Hertogenbosch. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO associatedegree (deeltijd)
DUO-studiecode80038
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingManagement, Economie en Recht
InstellingAvans Hogeschool 's Hertogenbosch
StadDen Bosch (Noord-Brabant)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke associatedegree in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de :

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO FinanciŽle Dienstverlening

Wat kost het om HBO FinanciŽle Dienstverlening te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)ÔŅĹ 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie FinanciŽle Dienstverlening aan de Avans Hogeschool 's Hertogenbosch? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende associatedegree (FinanciŽle Dienstverlening) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 80038

Waar kan je FinanciŽle Dienstverlening studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Avans Hogeschool 's Hertogenbosch

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Management, Economie en Recht. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.