HBO Management Payroll Services - Markus Verbeek Praehep (Diverse locaties)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Management Payroll Services

HBO bachelor (deeltijd / duaal)


Markus Verbeek Praehep

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Management Payroll Services aan de Markus Verbeek Praehep (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Management Payroll Services studeren?

De hbo bacheloropleiding Management Payroll Services is gericht op payroll professionals. Je krijgt kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van bedrijfseconomische vraagstukken, organisatiestructuren en -culturen, planning en leiderschapsstijlen, boekhouden, vaardigheden in het vastleggen van (complexe) financile gegevens en je verkrijgt inzicht in de betekenis van en de vaardigheid in de toepassing van de administratie als hulpmiddel voor het beleid zowel in verband met bedrijfseconomische als wettelijke eisen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Management Payroll Services aan de Markus Verbeek Praehep. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (deeltijd / duaal)
DUO-studiecode34132
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingFinancial Services Management
InstellingMarkus Verbeek Praehep
StadDiverse locaties (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Management Payroll Services

Wat kost het om HBO Management Payroll Services te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Management Payroll Services aan de Markus Verbeek Praehep? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Management Payroll Services) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 34132

Waar kan je Management Payroll Services studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Markus Verbeek Praehep

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Financial Services Management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.