HBO OriŽntaalse Talen en Communicatie - Zuyd Hogeschool (Maastricht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

OriŽntaalse Talen en Communicatie

HBO bachelor (voltijd)


Zuyd Hogeschool locatie Maastricht

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 20e plek van 26 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding OriŽntaalse Talen en Communicatie aan de Zuyd Hogeschool locatie Maastricht en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

OriŽntaalse Talen en Communicatie studeren?

De hbo bacheloropleiding OriŽntaalse Talen en Communicatie is gericht op het onderhouden van commerciŽle en culturele contacten met China, Japan of de Arabische landen. Kennis over de taal, de cultuur en de maatschappelijke structuren van deze landen is noodzakelijk. Daarom leer je de Arabische, Chinese of Japanse taal en pas je die taal vervolgens mondeling en schriftelijk toe in de zakelijke en bestuurlijke contacten met Arabische landen, China of Japan. Ook krijg je te maken met de economische en juridische achtergronden van de handel met die landen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor OriŽntaalse Talen en Communicatie aan de Zuyd Hogeschool locatie Maastricht. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd)
DUO-studiecode34456
Numerus Fixusja
Decentrale Selectieja
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingInternational Business and Management
InstellingZuyd Hogeschool locatie Maastricht
StadMaastricht (Limburg)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO OriŽntaalse Talen en Communicatie

Wat kost het om HBO OriŽntaalse Talen en Communicatie te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)ÔŅĹ 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie OriŽntaalse Talen en Communicatie aan de Zuyd Hogeschool locatie Maastricht? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (OriŽntaalse Talen en Communicatie) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 34456

Waar kan je OriŽntaalse Talen en Communicatie studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Zuyd Hogeschool locatie Maastricht

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO International Business and Management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.