HBO Lerarenopleiding 2e graad Islamgodsdienst - Hogeschool Inholland (Amsterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Lerarenopleiding 2e graad Islamgodsdienst

HBO bachelor (voltijd / deeltijd)


Hogeschool Inholland Amsterdam / Diemen

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 10e plek van 47 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Lerarenopleiding 2e graad Islamgodsdienst aan de Hogeschool Inholland Amsterdam / Diemen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Lerarenopleiding 2e graad Islamgodsdienst studeren?

De hbo bacheloropleiding Leraar Islam Godsdienst VO tweedegraads is een voorbereiding op het beroep van leraar in het voortgezet onderwijs, de bve-sector of het beroeps- en volwassenenonderwijs. Je leert hoe je stof uitlegt, oefeningen voordoet en leerlingen stimuleert en corrigeert. Verder leer je met collega's te overleggen. Daarnaast houd je je bezig met de kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Dit betekent dat je aandacht besteedt aan de onderwijskundige en vakinhoudelijke kant van het beroep leraar. De onderwijskundige voorbereiding is gekoppeld aan het vak islamologie.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Lerarenopleiding 2e graad Islamgodsdienst aan de Hogeschool Inholland Amsterdam / Diemen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd / deeltijd)
DUO-studiecode35205
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingLerarenopleidingen maatschappijvakken
InstellingHogeschool Inholland Amsterdam / Diemen
StadAmsterdam (Noord-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Lerarenopleiding 2e graad Islamgodsdienst

Wat kost het om HBO Lerarenopleiding 2e graad Islamgodsdienst te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Lerarenopleiding 2e graad Islamgodsdienst aan de Hogeschool Inholland Amsterdam / Diemen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Lerarenopleiding 2e graad Islamgodsdienst) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 35205

Waar kan je Lerarenopleiding 2e graad Islamgodsdienst studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool Inholland Amsterdam / Diemen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Lerarenopleidingen maatschappijvakken. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.