HBO Laborant Klinische Neurofysiologie - LOI Hogeschool (Diverse locaties)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Laborant Klinische Neurofysiologie

HBO bachelor (deeltijd)


LOI Hogeschool

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Laborant Klinische Neurofysiologie aan de LOI Hogeschool (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Laborant Klinische Neurofysiologie studeren?

De hbo bacheloropleiding Laborant Klinische Neurofysiologie richt zich op stoornissen in het functioneren van het zenuwstelsel, van de spieren en in de bloedvoorziening van de hersenen. Je spoort deze stoornissen op met hoogwaardige elektronische apparatuur, soms zelfstandig en soms als assistent bij een onderzoek. Je voert nieuwe onderzoekstechnieken uit, legt onderzoeksresultaten vast in een verslag en verzorgt de administratie die daaruit voortvloeit. Ook geef je patinten uitleg over het onderzoek en begeleid je ze tijdens het onderzoek. Vooral bij onrustige en verstandelijk of lichamelijk gehandicapte patinten moet je veel inzicht en tact hebben; sommige onderzoeken kunnen lang duren.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Laborant Klinische Neurofysiologie aan de LOI Hogeschool. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (deeltijd)
DUO-studiecode34477
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingDiagnostiek
InstellingLOI Hogeschool
StadDiverse locaties (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Laborant Klinische Neurofysiologie

Wat kost het om HBO Laborant Klinische Neurofysiologie te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Laborant Klinische Neurofysiologie aan de LOI Hogeschool? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Laborant Klinische Neurofysiologie) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 34477

Waar kan je Laborant Klinische Neurofysiologie studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de LOI Hogeschool

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Diagnostiek. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters




Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.