HBO Opleidingskunde - Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Nijmegen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Opleidingskunde

HBO bachelor (voltijd / deeltijd)


Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 11e plek van 20 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Opleidingskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Opleidingskunde studeren?

De hbo bacheloropleiding Opleidingskunde richt zich op het leren en ontwikkelen van volwassenen in een arbeidsorganisatie. Als HBO-opleidingskundige ontwikkel je leermateriaal, geef je trainingen, coach je medewerkers en adviseer je organisaties op het terrein van leren en ontwikkelen van mensen. De opleiding biedt vooral een praktische beroepsvoorbereiding en leidt op tot functies waarin het opleiden van mensen centraal staat (trainer, coach, medewerker opleidingen, opleidingsadviseur).

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Opleidingskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd / deeltijd)
DUO-studiecode39218
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingPedagogiek
InstellingHogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen
StadNijmegen (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Opleidingskunde

Wat kost het om HBO Opleidingskunde te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Opleidingskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Opleidingskunde) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 39218

Waar kan je Opleidingskunde studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Pedagogiek. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.