HBO Tuin- en Landschapsinrichting - Van Hall Larenstein (Velp)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Tuin- en Landschapsinrichting

HBO bachelor (voltijd / deeltijd)


Van Hall Larenstein locatie Velp

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 7e plek van 10 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Tuin- en Landschapsinrichting aan de Van Hall Larenstein locatie Velp en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Tuin- en Landschapsinrichting studeren?

De hbo bacheloropleiding Tuin- en Landschapsinrichting is gericht op de vormgeving van de buitenruimte in stedelijk en landelijk gebied. Je leert hoe je de openbare ruimte, vooral het groen in de stad en de omgeving daarvan, ontwerpt, aanlegt en in stand houdt. Verder leer je hoe je inrichtingsplannen opstelt en uitvoert. Deze plannen moeten recht doen aan de eisen voor architectuur, stedenbouw, natuur en recreatie. Belangrijke objecten zijn het openbaar groen en de tuinen van particulieren en instellingen. In landelijke gebieden wordt vorm gegeven aan de landschappelijke, ecologische en recreatieve structuur en aan specifieke groenobjecten, zoals recreatieobjecten en natuur(ontwikkelings)gebieden.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Tuin- en Landschapsinrichting aan de Van Hall Larenstein locatie Velp. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd / deeltijd)
Bindend studieadvies30 ECTS
DUO-studiecode34220
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingMilieustudies
InstellingVan Hall Larenstein locatie Velp
StadVelp (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Tuin- en Landschapsinrichting

Wat kost het om HBO Tuin- en Landschapsinrichting te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Tuin- en Landschapsinrichting aan de Van Hall Larenstein locatie Velp? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Tuin- en Landschapsinrichting) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 34220

Waar kan je Tuin- en Landschapsinrichting studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Van Hall Larenstein locatie Velp

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Milieustudies. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.