HBO Commercieel Management - Zuyd Hogeschool (Sittard)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Commercieel Management

HBO bachelor (voltijd / duaal)


Zuyd Hogeschool locatie Sittard

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 30e plek van 30 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Commercieel Management aan de Zuyd Hogeschool locatie Sittard en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Commercieel Management studeren?

De hbo bacheloropleiding Commercieel Management is gericht op marketing, management (in het midden- en kleinbedrijf en grootwinkelbedrijf), communicatie, sales en (zelfstandig) ondernemerschap. Je kunt de wensen en behoeften van consumenten en bedrijven vertalen naar nieuwe productideeën of aanpassingen van bestaande producten naar marktgerichte sales- en communicatie activiteiten. Je leert hoe je strategische, tactische en operationele marketing- en verkoopplannen ontwikkelt, uitvoert en evalueert. Daarnaast is er aandacht voor visie, ondernemingsplannen, e-commerce, managen van een groeiend bedrijf, strategie, internationaal zakendoen, innovatief ondernemen, familiebedrijven en bedrijfsovername. Na deze opleiding kun je aan de slag op de arbeidsmarkt of je kiest voor een masteropleiding.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Commercieel Management aan de Zuyd Hogeschool locatie Sittard. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd / duaal)
DUO-studiecode34126
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingBedrijfskunde en management
InstellingZuyd Hogeschool locatie Sittard
StadSittard (Limburg)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Commercieel Management

Wat kost het om HBO Commercieel Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Commercieel Management aan de Zuyd Hogeschool locatie Sittard? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Commercieel Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 34126

Waar kan je Commercieel Management studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Zuyd Hogeschool locatie Sittard

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Bedrijfskunde en management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.