HBO People and Business Management - Zuyd Hogeschool (Sittard)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

People and Business Management

HBO bachelor (voltijd / deeltijd)


Zuyd Hogeschool locatie Sittard

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 16e plek van 21 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding People and Business Management aan de Zuyd Hogeschool locatie Sittard en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

People and Business Management studeren?

De hbo bacheloropleiding People and Business Management is gericht op managementkwesties, human resource management en economische en juridische vraagstukken. Door de samenhang van deze vakgebieden krijg je te maken met economie, juridische bedrijfsvoering, management, personeelsbeleid, organisatie en communicatie. Je stelt contracten op, geeft beleidsadviezen, formuleert arbeidsvoorwaarden, begeleidt fusies, onderhoudt contacten in de bedrijfsomgeving en stuurt diverse bedrijfsprocessen aan. Kortom, je zorgt ervoor dat de uiteenlopende activiteiten en processen binnen een onderneming goed verlopen om het bedrijf optimaal te laten functioneren.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor People and Business Management aan de Zuyd Hogeschool locatie Sittard. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd / deeltijd)
Avondonderwijsja
Bindend studieadvies47 ECTS
DUO-studiecode34125
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingPersoneel en Arbeid
InstellingZuyd Hogeschool locatie Sittard
StadSittard (Limburg)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO People and Business Management

Wat kost het om HBO People and Business Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie People and Business Management aan de Zuyd Hogeschool locatie Sittard? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (People and Business Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 34125

Waar kan je People and Business Management studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Zuyd Hogeschool locatie Sittard

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Personeel en Arbeid. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.