HBO Landscape and Environment Management - Hogeschool Inholland (Delft)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Landscape and Environment Management

HBO bachelor (voltijd)


Hogeschool Inholland Delft

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 4e plek van 10 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Landscape and Environment Management aan de Hogeschool Inholland Delft en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Landscape and Environment Management studeren?

De hbo bacheloropleiding Landscape and Environment Management is gericht op de leefbaarheid, duurzaamheid, inrichting en beheer van de (groene) ruimte in de Randstad. Je leert om beleidsplannen op te stellen, medestanders te vinden en onderzoek te doen. Je besteedt aandacht aan ontwikkeling en communicatie, ruimtelijke ordening, natuur en milieu, ecologie en wetgeving. Hierbij is er relatief veel aandacht voor Europees beleid en wetgeving. Hoofdthema's zijn bodem en water, lucht en atmosfeer, afvalstoffen, bereikbaarheid van steden, gebouwde omgeving en landelijk gebied. De opleiding kent twee afstudeerrichtingen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Landscape and Environment Management aan de Hogeschool Inholland Delft. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd)
DUO-studiecode30028
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingMilieustudies
InstellingHogeschool Inholland Delft
StadDelft (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Landscape and Environment Management

Wat kost het om HBO Landscape and Environment Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Landscape and Environment Management aan de Hogeschool Inholland Delft? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Landscape and Environment Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 30028

Waar kan je Landscape and Environment Management studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool Inholland Delft

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Milieustudies. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.