HBO Vrijetijdsmanagement - Hogeschool Inholland (Amsterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Vrijetijdsmanagement

HBO bachelor (voltijd)


Hogeschool Inholland Amsterdam / Diemen

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 17e plek van 17 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Vrijetijdsmanagement aan de Hogeschool Inholland Amsterdam / Diemen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Vrijetijdsmanagement studeren?

De hbo bacheloropleiding Vrijetijdsmanagement is gericht op de vrijetijdssector. Je leert vrijetijdsorganisaties beheren en vrijetijdsproducten ontwikkelen en op de markt brengen. Je doet kennis op over het vrijetijdsgedrag van mensen en het functioneren van organisaties in uiteenlopende vrijetijdssectoren als sport, kunst en cultuur, media, evenementen, congressen, toerisme en recreatie en 'hospitality'. De vrijetijdssector kenmerkt zich door een groeiende integratie van de afzonderlijke onderdelen in de vorm van samenwerking tussen bijvoorbeeld toeristische attracties, theaters, musea en de VVV, sport- of verblijfsaccommodaties.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Vrijetijdsmanagement aan de Hogeschool Inholland Amsterdam / Diemen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd)
DUO-studiecode34438
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingToerisme en Vrijetijdskunde
InstellingHogeschool Inholland Amsterdam / Diemen
StadAmsterdam (Noord-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Vrijetijdsmanagement

Wat kost het om HBO Vrijetijdsmanagement te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Vrijetijdsmanagement aan de Hogeschool Inholland Amsterdam / Diemen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Vrijetijdsmanagement) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 34438

Waar kan je Vrijetijdsmanagement studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool Inholland Amsterdam / Diemen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Toerisme en Vrijetijdskunde. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.