HBO Business Administration Entrepreneurship - Team Academy (Amsterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Business Administration Entrepreneurship

HBO bachelor (voltijd)


Team Academy

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Business Administration Entrepreneurship aan de Team Academy en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Business Administration Entrepreneurship studeren?

De hbo bacheloropleiding Business Administration and Entrepreneurship richt zich op de praktijk van ondernemerschap. De opleiding heeft als doel studenten in staat te stellen nieuwe ondernemingen op te zetten of nieuwe organisatieonderdelen te ontwerpen en leiden. Studenten werken in zelf gemaakte teams en zetten een echte onderneming op vanaf het begin van de studie waarbij opdrachten worden gedaan voor echte klanten. activiteiten binnen organisaties en initiatieven die sociale problemen trachten op te lossen. In deze opleiding wordt gekeken naar de multidisciplinaire aspecten van het ondernemerschap, de samenwerkingen, het sociale aspect en de juridische en financiele, praktische zaken, die het benvloeden.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Business Administration Entrepreneurship aan de Team Academy. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd)
DUO-studiecode30117
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingBedrijfskunde en management
InstellingTeam Academy
StadAmsterdam (Noord-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Business Administration Entrepreneurship

Wat kost het om HBO Business Administration Entrepreneurship te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Business Administration Entrepreneurship aan de Team Academy? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Business Administration Entrepreneurship) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 30117

Waar kan je Business Administration Entrepreneurship studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Team Academy

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Bedrijfskunde en management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.