HBO Ondernemerschap - HBO Da Vinci Drechtsteden (Dordrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Ondernemerschap

HBO bachelor (voltijd / deeltijd / duaal)


HBO Da Vinci Drechtsteden

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Ondernemerschap aan de HBO Da Vinci Drechtsteden en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Ondernemerschap studeren?

De hbo bacheloropleiding Ondernemerschap is gericht op het binnenhalen van business door innovatie. Effectief inspelen op trends en ontwikkelingen is het kenmerk van de ondernemer van de toekomst. Ondernemende managers die innovatiekracht, inzicht in de markt en kennis van bedrijfsprocessen koppelen aan moderne managementvaardigheden vormen de sleutel tot succes. Bij innovatie en ondernemen gaat het om meer dan technologie; het is vooral mensenwerk. Naast versterken van je kennis op het gebied van Marketing en Management is er binnen de opleiding veel aandacht voor het ontwikkelen van persoonlijke competenties die horen bij innovatief ondernemerschap.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Ondernemerschap aan de HBO Da Vinci Drechtsteden. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd / deeltijd / duaal)
DUO-studiecode34646
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingBedrijfskunde en management
InstellingHBO Da Vinci Drechtsteden
StadDordrecht (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Ondernemerschap

Wat kost het om HBO Ondernemerschap te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Ondernemerschap aan de HBO Da Vinci Drechtsteden? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Ondernemerschap) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 34646

Waar kan je Ondernemerschap studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de HBO Da Vinci Drechtsteden

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Bedrijfskunde en management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.