HBO International Fresh Business Management - Fontys Hogescholen (Venlo)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

International Fresh Business Management

HBO bachelor (voltijd)


Fontys Hogescholen Venlo

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 5e plek van 26 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding International Fresh Business Management aan de Fontys Hogescholen Venlo en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

International Fresh Business Management studeren?

De hbo bacheloropleiding International Fresh Business Management is een opleiding die marketing, logistiek, economie en kennis van de verse ketens voor lokale, regionale en internationale markten combineert. Daarnaast verdiep je je in de kennis van bedrijfseconomie, word je getraind in managementvaardigheden en leer je werken met de nieuwste informatie- en communicatie systemen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor International Fresh Business Management aan de Fontys Hogescholen Venlo. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd)
DUO-studiecode30034
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands, Duits en Engels
StudierichtingInternational Business and Management
InstellingFontys Hogescholen Venlo
StadVenlo (Limburg)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO International Fresh Business Management

Wat kost het om HBO International Fresh Business Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie International Fresh Business Management aan de Fontys Hogescholen Venlo? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (International Fresh Business Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 30034

Waar kan je International Fresh Business Management studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Fontys Hogescholen Venlo

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO International Business and Management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.