HBO Geo Media & Design - HAS Hogeschool (Den Bosch)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Geo Media & Design

HBO bachelor (voltijd)


HAS Hogeschool

3 Deze bachelor is wat betreft studentenoordelen de nummer 3 van heel nederland binnen de studierichting HBO Ruimtelijke ordening en planologie.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 3e plek van 13 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Geo Media & Design aan de HAS Hogeschool en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Geo Media & Design studeren?

De hbo bacheloropleiding Geo Media & Design is een combinatie van aardrijkskunde en nieuwe media en design. In de opleiding leer je geografisch denken en complexe vraagstukken inzichtelijk maken. Bij deze vraagstukken spelen verschillende vraagstukken een rol: politieke, sociale, duurzame en economische belangen. Alle vraagstukken zijn toepasbaar op dagelijkse situaties. Na deze bachelor kun je gaan werken bij bijvoorbeeld overheden of adviesbureaus waar je bezig bent met het presenteren van geografische informatie door middel van moderne media.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Geo Media & Design aan de HAS Hogeschool. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd)
DUO-studiecode30033
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingRuimtelijke ordening en planologie
InstellingHAS Hogeschool
StadDen Bosch (Noord-Brabant)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Geo Media & Design

Wat kost het om HBO Geo Media & Design te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Geo Media & Design aan de HAS Hogeschool? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Geo Media & Design) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 30033

Waar kan je Geo Media & Design studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de HAS Hogeschool

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Ruimtelijke ordening en planologie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.