WO Media, Kunst, Design en Architectuur - Vrije Universiteit Amsterdam (Amsterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Media, Kunst, Design en Architectuur

WO bachelor (voltijd)


Vrije Universiteit Amsterdam

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 14e plek van 14 soortgelijke bachelors in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding Media, Kunst, Design en Architectuur aan de Vrije Universiteit Amsterdam en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

Media, Kunst, Design en Architectuur studeren?

De universitaire bacheloropleiding Media, Kunst, Design en Architectuur onderzoekt de huidige beeldcultuur vanuit historisch, theoretisch en analytisch perspectief. Je leert een scherpe blik ontwikkelen op de overvloed aan beelden en vormgeving die je in het dagelijks leven tegenkomt. Je wordt opgeleid tot specialist op het gebied van beeldcultuur, vormgeving of kunstgeschiedenis en vanuit een kritische onderzoekshouding en met een internationale blik je kennis toe te passen in het professionele werkveld.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Universiteiten!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor Media, Kunst, Design en Architectuur aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO bachelor (voltijd)
DUO-studiecode55822
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingKunst- en cultuurstudies
InstellingVrije Universiteit Amsterdam
StadAmsterdam (Noord-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Universiteiten te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Universiteiten:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Media, Kunst, Design en Architectuur

Wat kost het om WO Media, Kunst, Design en Architectuur te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Media, Kunst, Design en Architectuur aan de Vrije Universiteit Amsterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (Media, Kunst, Design en Architectuur) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 55822

Waar kan je Media, Kunst, Design en Architectuur studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Vrije Universiteit Amsterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Kunst- en cultuurstudies. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.