HBO International Business & Entrepreneurship - EuroCollege University of Applied Sciences (Rotterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

International Business & Entrepreneurship

HBO bachelor (voltijd)


EuroCollege University of Applied Sciences

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de bachelor opleiding International Business & Entrepreneurship aan de EuroCollege University of Applied Sciences en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is.

International Business & Entrepreneurship studeren?

De hbo bacheloropleiding International Business & Entrepeneurship laat je kennis maken met ondernemen en leidinggeven. De opleiding is sterk praktijkgericht en gaat in op alle onderdelen die komen kijken bij het ondernemen: het ontwikkelen en in de markt zetten van ideen, het ontwikkelen en runnen van een onderneming en het leidinggeven. De opleiding wordt in het Nederlands gegeven.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Hbo!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de bachelor International Business & Entrepreneurship aan de EuroCollege University of Applied Sciences. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO bachelor (voltijd)
DUO-studiecode30031
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingBedrijfskunde en management
InstellingEuroCollege University of Applied Sciences
StadRotterdam (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke bachelors in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Hbo te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Hbo:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO International Business & Entrepreneurship

Wat kost het om HBO International Business & Entrepreneurship te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Extra studiekosten� 1500
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie International Business & Entrepreneurship aan de EuroCollege University of Applied Sciences? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende bachelor (International Business & Entrepreneurship) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 30031

Waar kan je International Business & Entrepreneurship studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de EuroCollege University of Applied Sciences

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Bedrijfskunde en management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.