Master Master in International Business and Management - Hanzehogeschool Groningen (Groningen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Master in International Business and Management

HBO master (voltijd)


Hanzehogeschool Groningen

3 Deze master is wat betreft studentenoordelen de nummer 3 van heel nederland binnen de studierichting HBO Bedrijfskunde en management.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 3e plek van 5 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Master in International Business and Management aan de Hanzehogeschool Groningen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Master in International Business and Management studeren?

De postinitiële masteropleiding (hbo) Business Administration in International Business and Administration is gericht op professionals die zich verder willen ontwikkelen als senior managers of bedrijfsleiders. De opleiding is internationaal gericht. Je wordt getraind in het omgaan met veranderingen en het aansturen van veranderingen. Hierbij is het belangrijk om te weten hoe deze veranderingen effecten zullen hebben op verschillende niveaus. Strategie, marketing, maar ook human resource management komen aan de orde.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Master in International Business and Management aan de Hanzehogeschool Groningen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (voltijd)
DUO-studiecode70151
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingBedrijfskunde en management
InstellingHanzehogeschool Groningen
StadGroningen (Groningen)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Master in International Business and Management

Wat kost het om HBO Master in International Business and Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Master in International Business and Management aan de Hanzehogeschool Groningen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Master in International Business and Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70151

Waar kan je Master in International Business and Management studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hanzehogeschool Groningen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Bedrijfskunde en management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.