Master Control Systems Engineering - Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Arnhem)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Control Systems Engineering

HBO master (voltijd / deeltijd)


Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 1e plek van 1 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Control Systems Engineering aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Control Systems Engineering studeren?

De postinitiŽle masteropleiding (hbo) Control Systems Engineering is gericht op industriŽle processen waarin geavanceerde meet- en regelsystemen betrokken zijn. Je leert in deze opleiding de belangrijkste theorieŽn en technieken in deze branche en leert ze direct toepassen. Je leert ook om dynamische systemen te modelleren.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Control Systems Engineering aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (voltijd / deeltijd)
DUO-studiecode70148
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingElektrotechniek
InstellingHogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem
StadArnhem (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Control Systems Engineering

Wat kost het om HBO Control Systems Engineering te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Control Systems Engineering aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Control Systems Engineering) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70148

Waar kan je Control Systems Engineering studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Arnhem

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Elektrotechniek. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.