Master Europese Studies (joint degree) - Radboud Universiteit Nijmegen (Nijmegen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Europese Studies (joint degree)

WO master (voltijd)


Radboud Universiteit Nijmegen

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 21e plek van 27 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Europese Studies (joint degree) aan de Radboud Universiteit Nijmegen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Europese Studies (joint degree) studeren?

De universitaire masteropleiding Europese studies kent één, selectieve, afstudeervariant. Studenten met een afgeronde hbo-opleiding die deze variant willen gaan doen, dienen eerst de volledige selectie te doorlopen. Als deze procedure met succes doorlopen is, dient eerst een schakelprogramma van 60 EC gevolgd te worden. Als deze met goed gevolg is afgerond dan heeft men zonder meer toegang tot de master.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Europese Studies (joint degree) aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode65002
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingTaal, Literatuur en Cultuur
InstellingRadboud Universiteit Nijmegen
StadNijmegen (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Europese Studies (joint degree)

Wat kost het om WO Europese Studies (joint degree) te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Europese Studies (joint degree) aan de Radboud Universiteit Nijmegen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Europese Studies (joint degree)) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 65002

Waar kan je Europese Studies (joint degree) studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Radboud Universiteit Nijmegen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Taal, Literatuur en Cultuur. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.