Master Neerlandistiek (duale master) - Universiteit van Amsterdam (Amsterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Neerlandistiek (duale master)

WO master (duaal)


Universiteit van Amsterdam

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Neerlandistiek (duale master) aan de Universiteit van Amsterdam en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Neerlandistiek (duale master) studeren?

De universitaire masteropleiding Neerlandistiek biedt twee richtingen. Een programma dat opleidt tot redacteur/editor en een programma dat zich richt op het Nederlands als tweede taal. In de huidige tijd wonen grote groepen in Nederland voor wie het Nederlands niet de moedertaal is. Om goed te kunnen functioneren in deze maatschappij en om zich te kunnen ontplooien, is het nodig dat deze mensen het Nederlands als tweede taal leren beheersen.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Neerlandistiek (duale master) aan de Universiteit van Amsterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (duaal)
DUO-studiecode60850
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingNederlandse taal en cultuur
InstellingUniversiteit van Amsterdam
StadAmsterdam (Noord-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Neerlandistiek (duale master)

Wat kost het om WO Neerlandistiek (duale master) te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Neerlandistiek (duale master) aan de Universiteit van Amsterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Neerlandistiek (duale master)) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60850

Waar kan je Neerlandistiek (duale master) studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Universiteit van Amsterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Nederlandse taal en cultuur. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.