Master Latijns-Amerika Studies (research) - Universiteit Leiden (Leiden)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Latijns-Amerika Studies (research)

WO master (voltijd)


Universiteit Leiden

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 2e plek van 2 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Latijns-Amerika Studies (research) aan de Universiteit Leiden en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Latijns-Amerika Studies (research) studeren?

De universitaire masteropleiding Latijns-Amerika Studies (research) is gericht op zowel de verschillen als de overeenkomsten in historisch, cultureel en sociaal-politieke opzichten tussen Latijns-Amerika en het Caraïbische gebied. Met een sterke focus op de hedendaagse realiteit van deze regio's. Je hebt de mogelijkheid je te specialiseren in Latijns-Amerika, Indo-Amerika of het Caraïbisch gebied.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Latijns-Amerika Studies (research) aan de Universiteit Leiden. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60844
Extra instroommomentja
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmaja
Taal van opleidingEngels
StudierichtingRomaanse talen
InstellingUniversiteit Leiden
StadLeiden (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Latijns-Amerika Studies (research)

Wat kost het om WO Latijns-Amerika Studies (research) te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Latijns-Amerika Studies (research) aan de Universiteit Leiden? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Latijns-Amerika Studies (research)) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60844

Waar kan je Latijns-Amerika Studies (research) studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Universiteit Leiden

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Romaanse talen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.