Master Sustainability Science and Policy - Maastricht University (Maastricht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Sustainability Science and Policy

WO master (voltijd)


Maastricht University

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 9e plek van 19 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Sustainability Science and Policy aan de Maastricht University en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Sustainability Science and Policy studeren?

De universitaire masteropleiding Sustainability Science and Policy is gericht op de problemen rond duurzaamheid. Je verkrijgt een lange termijn perspectief over hoe economie, milieu en de samenleving op elkaar inspelen. Daarbij leer je om interdisciplinair na te denken en geïntegreerde aanpakken te kiezen rondom duurzame ontwikkeling in een internationale omgeving.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Sustainability Science and Policy aan de Maastricht University. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode69315
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingBestuur en organisatie
InstellingMaastricht University
StadMaastricht (Limburg)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Sustainability Science and Policy

Wat kost het om WO Sustainability Science and Policy te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Sustainability Science and Policy aan de Maastricht University? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Sustainability Science and Policy) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 69315

Waar kan je Sustainability Science and Policy studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Maastricht University

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Bestuur en organisatie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.