Master Executive Master of Public and Non-profit Management - TIAS School for Business and Society (Tilburg)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Executive Master of Public and Non-profit Management

WO master (deeltijd)


TIAS School for Business and Society

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Executive Master of Public and Non-profit Management aan de TIAS School for Business and Society (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Executive Master of Public and Non-profit Management studeren?

De postinitiële masteropleiding (wo) Executive Master of Public and Non-profit Management richt zich op het aanreiken van de nieuwste kennis en inzichten uit diverse wetenschapsgebieden; de focus ligt op praktische relevantie en toepasbaarheid. De opleiding brengt een fundamentele en vaak verrassende heroriëntatie teweeg op de eigen werkkring: 'van binnen naar buiten kijken'. Verkrijgen van inzicht in de interne organisatie en cultuur enerzijds en de externe organisatie en structuur van de sector anderzijds staat centraal. Deelnemers leren van buiten de organisatie naar binnen te kijken door de ogen van de stakeholders: zij leren object- en veranderingsgeoriënteerd te zijn. Samenwerken met en leren van managers uit verschillende sectoren in een open en kritische sfeer. Uitgedaagd worden om na te denken over de langere termijn ontwikkelingen in hun organisatie en de gevolgen daarvan voor hun (persoonlijke) positie als manager.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Executive Master of Public and Non-profit Management aan de TIAS School for Business and Society. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (deeltijd)
DUO-studiecode75078
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingBestuur en organisatie
InstellingTIAS School for Business and Society
StadTilburg (Noord-Brabant)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Executive Master of Public and Non-profit Management

Wat kost het om WO Executive Master of Public and Non-profit Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Executive Master of Public and Non-profit Management aan de TIAS School for Business and Society? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Executive Master of Public and Non-profit Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 75078

Waar kan je Executive Master of Public and Non-profit Management studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
- WO ma Executive Master of Public and Non-profi [...] Utrecht TIAS School for Business a [...]  dt
- WO ma Executive Master of Public and Non-profi [...] Tilburg TIAS School for Business a [...]  dt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Bestuur en organisatie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.