Master Master of Marketing - Avans+ (Breda)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Master of Marketing

HBO master (deeltijd)


Avans+

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenquÔŅĹteerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Master of Marketing aan de Avans+ (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Master of Marketing studeren?

De postinitiŽle masteropleiding (hbo) Master of Marketing is ontwikkeld voor marketing-, communicatie- en commerciŽle managers en specialisten die binnen hun organisatie een rol hebben bij commercieel strategische en tactische vraagstukken. De opleiding is gericht om theoretische kennis op het gebied van marketing en management uit te breiden en deze toe te passen in de dagelijkse praktijk. Wetenschappelijk onderzoek speelt daarbij een belangrijke rol. Na de opleiding ben je in staat om je eigen visie te ontwikkelen en deze te onderbouwen door middel van onderzoek.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Master of Marketing aan de Avans+. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode70141
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingCommerciŽle economie
InstellingAvans+
StadBreda (Noord-Brabant)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Master of Marketing

Wat kost het om HBO Master of Marketing te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Master of Marketing aan de Avans+? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Master of Marketing) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70141

Waar kan je Master of Marketing studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Avans+

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO CommerciŽle economie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.