Master International Public Management and Public Policy - Erasmus Universiteit Rotterdam (Rotterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

International Public Management and Public Policy

WO master (voltijd)


Erasmus Universiteit Rotterdam

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 7e plek van 19 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding International Public Management and Public Policy aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

International Public Management and Public Policy studeren?

De universitaire masteropleiding International Public Management and Public Policy is gericht op het openbaar bestuur en beleid in een wereld met gezamenlijke problemen. Het overheidsbeleid is internationaal gegaan; organisaties zoals de EU, de VN en de Wereldbank worden steeds belangrijker. Je leert de theorieën, concepten en vaardigheden die je nodig hebt om effectief te werken in een tijd van toenemende internationalisering.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master International Public Management and Public Policy aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60448
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingBestuur en organisatie
InstellingErasmus Universiteit Rotterdam
StadRotterdam (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO International Public Management and Public Policy

Wat kost het om WO International Public Management and Public Policy te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie International Public Management and Public Policy aan de Erasmus Universiteit Rotterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (International Public Management and Public Policy) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60448

Waar kan je International Public Management and Public Policy studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Erasmus Universiteit Rotterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Bestuur en organisatie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.