Master International Leisure and Tourism Studies - Stenden Masters (Leeuwarden)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

International Leisure and Tourism Studies

HBO master (voltijd)


Stenden Masters B.V.

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding International Leisure and Tourism Studies aan de Stenden Masters B.V. en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

International Leisure and Tourism Studies studeren?

De postinitile masteropleiding (hbo) International Leisure and Tourism Studies is gericht op vrije tijd en toerisme in de brede zin van het woord. Tijdens de opleiding leer je om te bemiddelen tussen verschillende niveaus, verkrijg je inzicht in alle aspecten rondom toerisme en verdiep je je in complexe, internationale vraagstukken. Denk hierbij aan psychologische, economische, politieke maar ook omgevingsvraagstukken. Na de opleiding kun je aan de slag op het gebied van beleid en planning, maar bijvoorbeeld ook bij onderzoek en onderwijs.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master International Leisure and Tourism Studies aan de Stenden Masters B.V.. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (voltijd)
DUO-studiecode70133
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingToerisme en Vrijetijdskunde
InstellingStenden Masters B.V.
StadLeeuwarden (Friesland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO International Leisure and Tourism Studies

Wat kost het om HBO International Leisure and Tourism Studies te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie International Leisure and Tourism Studies aan de Stenden Masters B.V.? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (International Leisure and Tourism Studies) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70133

Waar kan je International Leisure and Tourism Studies studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
- HBO ma International Leisure and Tourism Studies Leeuwarden Stenden Hogeschool  vt
- HBO ma International Leisure and Tourism Studies Leeuwarden Stenden Masters  vt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Toerisme en Vrijetijdskunde. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.