Master Communicatie- & Informatiewetenschappen (research) - Tilburg University (Tilburg)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Communicatie- & Informatiewetenschappen (research)

WO master (voltijd)


Tilburg University

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Communicatie- & Informatiewetenschappen (research) aan de Tilburg University en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Communicatie- & Informatiewetenschappen (research) studeren?

De universitaire masteropleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen (research) bestudeert enerzijds de verschillende manieren waarop de gewone taal in verschillende soorten conversaties en teksten wordt gebruikt, als middel om anderen te overtuigen van een bepaald standpunt of idee. Anderzijds biedt de opleiding de mogelijkheid te leren op welke manier informatiesystemen te organiseren zijn, op zodanige wijze dat ze met de gebruiker op een natuurlijke manier kunnen communiceren. Met behulp van informatie- en taaltechnologie ben je actief betrokken bij de toegankelijkheid en indeling van informatie.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Communicatie- & Informatiewetenschappen (research) aan de Tilburg University. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60834
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingCommunicatie
InstellingTilburg University
StadTilburg (Noord-Brabant)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Communicatie- & Informatiewetenschappen (research)

Wat kost het om WO Communicatie- & Informatiewetenschappen (research) te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Communicatie- & Informatiewetenschappen (research) aan de Tilburg University? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Communicatie- & Informatiewetenschappen (research)) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60834

Waar kan je Communicatie- & Informatiewetenschappen (research) studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
- WO ma Communicatie- & Informatiewetenschappen (r) Tilburg Tilburg University  vt
- WO ma Communicatie- & Informatiewetenschappen (r) Amsterdam Universiteit van Amsterdam  vt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Communicatie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.