Master Leraar Biologie - Hogeschool Utrecht (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Leraar Biologie

HBO master (deeltijd)


Hogeschool Utrecht

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 38e plek van 43 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Leraar Biologie aan de Hogeschool Utrecht (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Leraar Biologie studeren?

De hbo masteropleiding Leraar Biologie is bedoeld voor docenten die een eerstegraads lesbevoegdheid biologie willen halen. Hiermee kan biologie gegeven worden in het voortgezet onderwijs, volwasseneducatie en hbo. Je wordt een onderwijsinnovator. Je kunt het onderwijsprogramma op je school op kritische wijze beoordelen, en ? indien nodig ? voorstellen tot verbetering doen. Daarnaast beschik je door je opleiding straks over de kennis en vaardigheden om dit vernieuwingsproces goed te begeleiden. Je krijgt inzicht in de verschillende mogelijkheden van vernieuwend onderwijs. Als onderwijsspecialist én inhoudelijk specialist op je vakgebied ben je van onschatbare waarde voor de schoolorganisatie.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Leraar Biologie aan de Hogeschool Utrecht. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
Avondonderwijsja
DUO-studiecode45279
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingLerarenopleidingen exact
InstellingHogeschool Utrecht
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Leraar Biologie

Wat kost het om HBO Leraar Biologie te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Leraar Biologie aan de Hogeschool Utrecht? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Leraar Biologie) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 45279

Waar kan je Leraar Biologie studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
7,44 dt HBO ma Leraar Biologie Tilburg Fontys Hogescholen  dt
6,44 dt HBO ma Leraar Biologie Utrecht Hogeschool Utrecht  dt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Lerarenopleidingen exact. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.