Master International Communication - Hanzehogeschool Groningen (Groningen)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

International Communication

HBO master (voltijd)


Hanzehogeschool Groningen

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 1e plek van 1 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding International Communication aan de Hanzehogeschool Groningen en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

International Communication studeren?

De postinitiŽle masteropleiding International Communication is gericht op communicatie in een internationaal verband. Je leert hoe communicatie werkt tussen verschillende niveaus binnen een bedrijf of organisatie. Je verkrijgt kennis over de nieuwste theorieŽn binnen het vakgebied Communicatie en je kunt je handelen motiveren op grond van die theorieŽn. Bovendien leer je om duurzame oplossingen te vinden voor problemen en te kunnen anticiperen op veranderingen binnen een bedrijf.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master International Communication aan de Hanzehogeschool Groningen. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (voltijd)
DUO-studiecode70130
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingCommunicatie
InstellingHanzehogeschool Groningen
StadGroningen (Groningen)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO International Communication

Wat kost het om HBO International Communication te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie International Communication aan de Hanzehogeschool Groningen? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (International Communication) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70130

Waar kan je International Communication studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hanzehogeschool Groningen

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Communicatie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.