Master Musculoskeletaal - Saxion (Enschede)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Musculoskeletaal

HBO master (deeltijd)


Saxion Enschede

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 6e plek van 8 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Musculoskeletaal aan de Saxion Enschede (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Musculoskeletaal studeren?

De postinitiële masteropleiding (hbo) Musculoskeletaal biedt een combinatie van sportfysiotherapie en manuele therapie. Aan het einde van het eerste jaar dien je een keuze te maken voor een van beide specialisaties. De inhoud van de opleiding is voor een groot deel gelijk voor beide specialisaties. De specialisatie manuele therapie heeft daarom naast manueel therapeutische competenties ook revalidatie trainingsvaardigheden en de specialisatie sportfysiotherapie beschikt daarom over intra-articulaire diagnostische en mobilisatie technieken.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Musculoskeletaal aan de Saxion Enschede. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode70115
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingFysiotherapie
InstellingSaxion Enschede
StadEnschede (Overijssel)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Musculoskeletaal

Wat kost het om HBO Musculoskeletaal te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Musculoskeletaal aan de Saxion Enschede? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Musculoskeletaal) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70115

Waar kan je Musculoskeletaal studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Saxion Enschede

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Fysiotherapie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.