Master Verpleegkundig Specialist / ANP GGZ - Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Verpleegkundig Specialist / ANP GGZ

HBO master (voltijd)


Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Verpleegkundig Specialist / ANP GGZ aan de Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Verpleegkundig Specialist / ANP GGZ studeren?

De postinitile masteropleiding (hbo) Verpleegkundig Specialist/ANP GGZ is gericht op verpleegkundigen die binnen een GGZ werken. Als verpleegkundig specialist GGZ ben je verantwoordelijk voor de directe patintenzorg. Je leert in deze opleidingen diagnosticeren, indiceren, behandelingen uitvoeren en taken delegeren. Je ontwikkelt inhoudelijk leiderschap, het implementeren van wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Verpleegkundig Specialist / ANP GGZ aan de Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (voltijd)
DUO-studiecode70110
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingVerpleegkunde
InstellingOpleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Verpleegkundig Specialist / ANP GGZ

Wat kost het om HBO Verpleegkundig Specialist / ANP GGZ te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Verpleegkundig Specialist / ANP GGZ aan de Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Verpleegkundig Specialist / ANP GGZ) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70110

Waar kan je Verpleegkundig Specialist / ANP GGZ studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Opleidingsinstelling Geestelijke Gezondheidszorg Verpleegkundig Specialist

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Verpleegkunde. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.