Master Kinderfysiotherapie - Hogeschool Rotterdam (Rotterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Kinderfysiotherapie

HBO master (deeltijd)


Hogeschool Rotterdam

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 6e plek van 11 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Kinderfysiotherapie studeren?

De postinitiële masteropleiding (hbo) Kinderfysiotherapie is gericht op afgestudeerde fysiotherapeuten die zich willen specialiseren in het behandelen en begeleiden van kinderen. De opleiding biedt competenties om deskundigheidsbevordering te realiseren, bestaande wetenschappelijke evidenties te integreren in het eigen professionele handelen, ontwikkelingen in de eigen beroepspraktijk of organisatie te initiëren en implementeren en een bijdrage te leveren aan innovatie van het beroep.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode70093
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingSocial Work
InstellingHogeschool Rotterdam
StadRotterdam (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Kinderfysiotherapie

Wat kost het om HBO Kinderfysiotherapie te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Kinderfysiotherapie) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70093

Waar kan je Kinderfysiotherapie studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Hogeschool Rotterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Social Work. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.