Master Accounting, Auditing and Control - Erasmus Universiteit Rotterdam (Rotterdam)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Accounting, Auditing and Control

WO master (voltijd)


Erasmus Universiteit Rotterdam

3 Deze master is wat betreft studentenoordelen de nummer 3 van heel nederland binnen de studierichting WO Fiscale economie.

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 3e plek van 14 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Accounting, Auditing and Control aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Accounting, Auditing and Control studeren?

De universitaire masteropleiding Accounting, Auditing and Control richt zich op de theorie en praktijk van auditing en controleren. De opleiding is internationaal georiŽnteerd. Je verkrijgt inzichten in auditing en controleren, je kennis over financiŽn en economie word uitgebreid, je leert hoe je kritisch kunt kijken naar bestaande praktijken en je doet vaardigheden op om financiŽn te kunnen evalueren. Na je studie kun je aan de slag bij bijvoorbeeld auditing bedrijven, financiŽle instituties en adviesbureaus.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Accounting, Auditing and Control aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode69313
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingFiscale economie
InstellingErasmus Universiteit Rotterdam
StadRotterdam (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Accounting, Auditing and Control

Wat kost het om WO Accounting, Auditing and Control te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)ÔŅĹ 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Accounting, Auditing and Control aan de Erasmus Universiteit Rotterdam? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Accounting, Auditing and Control) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 69313

Waar kan je Accounting, Auditing and Control studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Erasmus Universiteit Rotterdam

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Fiscale economie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.