Master Health Food Innovation Management - Maastricht University (Venlo)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Health Food Innovation Management

WO master (voltijd)


Maastricht University Venlo

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 14e plek van 34 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Health Food Innovation Management aan de Maastricht University Venlo en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Health Food Innovation Management studeren?

De universitaire masteropleiding Health Food Innovation Management is gericht op het proces van innovatie in de voedings- en drankindustrie, met een focus op het verbeteren van de gezondheid en het gezonde eetgedrag van de consument. Door middel van een multidisciplinaire aanpak zul je zelfstandig innovatie en ondernemerschap kunnen ontwikkelen en implementeren op alle niveaus van de voedsel- en drankindustrie.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Health Food Innovation Management aan de Maastricht University Venlo. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode60512
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingGezondheidswetenschappen
InstellingMaastricht University Venlo
StadVenlo (Limburg)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Health Food Innovation Management

Wat kost het om WO Health Food Innovation Management te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Health Food Innovation Management aan de Maastricht University Venlo? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Health Food Innovation Management) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 60512

Waar kan je Health Food Innovation Management studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Maastricht University Venlo

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Gezondheidswetenschappen. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters




Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.