Master Professional Master Bekkenfysiotherapie - SOMT (Amersfoort)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Professional Master Bekkenfysiotherapie

HBO master (deeltijd)


SOMT

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Professional Master Bekkenfysiotherapie aan de SOMT (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Professional Master Bekkenfysiotherapie studeren?

De postinitile masteropleiding (hbo) Professionele Master Bekkenfysiotherapie richt zich op de bekkenfysiotherapie. Bekkenfysiotherapie houdt je bezig met het optimaal functioneren van het bekken- en bekkenbodemgebied. Dysfuncties hierin kunnen zich in verschillende domeinen presenteren, zoals urologie, gynaecologie, orthopedie en neurologie. Je leert daarom om in een multidisciplinair team samen te werken. Uniek aan deze studie is ook dat je leert om aandacht te hebben voor de samenhang in functioneren tussen de verschillende domeinen. Na de opleiding kun je aan de slag als bekkenfysiotherapeut in een praktijk of binnen een ziekenhuis.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Professional Master Bekkenfysiotherapie aan de SOMT. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode70100
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingFysiotherapie
InstellingSOMT
StadAmersfoort (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Professional Master Bekkenfysiotherapie

Wat kost het om HBO Professional Master Bekkenfysiotherapie te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Professional Master Bekkenfysiotherapie aan de SOMT? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Professional Master Bekkenfysiotherapie) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 70100

Waar kan je Professional Master Bekkenfysiotherapie studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de SOMT

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Fysiotherapie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.