Master European Postgraduate Master in Urbanism - Technische Universiteit Delft (Delft)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

European Postgraduate Master in Urbanism

WO master (voltijd)


Technische Universiteit Delft

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding European Postgraduate Master in Urbanism aan de Technische Universiteit Delft en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

European Postgraduate Master in Urbanism studeren?

De postinitile masteropleiding (wo) European Postgraduate Masters in Urbanism is gericht op het bestuderen van stedelijke inrichting. In deze internationale opleiding is er een sterke nadruk op ontwerpen. Leren door te doen, onderzoek door te gaan ontwerpen en het project als verzamelaar van kennis omvatten de kern van het programma. Je sluit de opleiding af met een eigen ontwerp/onderzoeksproject.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master European Postgraduate Master in Urbanism aan de Technische Universiteit Delft. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (voltijd)
DUO-studiecode75060
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingBouwkunde en Civiele techniek
InstellingTechnische Universiteit Delft
StadDelft (Zuid-Holland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO European Postgraduate Master in Urbanism

Wat kost het om WO European Postgraduate Master in Urbanism te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie European Postgraduate Master in Urbanism aan de Technische Universiteit Delft? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (European Postgraduate Master in Urbanism) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 75060

Waar kan je European Postgraduate Master in Urbanism studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Technische Universiteit Delft

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Bouwkunde en Civiele techniek. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.