Master Bestuurs- en Organisatiewetenschap - Universiteit Utrecht (Utrecht)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Bestuurs- en Organisatiewetenschap

WO master (deeltijd)


Universiteit Utrecht

Kiesjestudie score


Er zijn te weinig studenten geenqu�teerd om een score te kunnen berekenen.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Bestuurs- en Organisatiewetenschap studeren?

De postinitile masteropleiding (wo) Bestuurs- en Organisatiewetenschap is gericht op leidinggevenden en beleidsmedewerkers in de publieke sector. Je leert om je kennis te verdiepen over de bestuurs-, beleids- en organisatiewetenschappen in de context van je eigen werksituatie. Tijdens de opleiding leer je deze kennis daarom ook toe te passen op relevante vraagstukken.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort WO studieWO master (deeltijd)
DUO-studiecode75057
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingBestuur en organisatie
InstellingUniversiteit Utrecht
StadUtrecht (Utrecht)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten WO Bestuurs- en Organisatiewetenschap

Wat kost het om WO Bestuurs- en Organisatiewetenschap te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Bestuurs- en Organisatiewetenschap) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 75057

Waar kan je Bestuurs- en Organisatiewetenschap studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de Universiteit Utrecht

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting WO Bestuur en organisatie. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.