Master Learning & Innovation - Stenden Hogeschool (Leeuwarden)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Learning & Innovation

HBO master (deeltijd)


Stenden Hogeschool locatie Leeuwarden

Kiesjestudie score

(deeltijd)

Deze opleiding staat op de 10e plek van 13 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Learning & Innovation aan de Stenden Hogeschool locatie Leeuwarden (deeltijdstudie) en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Learning & Innovation studeren?

De hbo masteropleiding Learning & Innovation is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is gericht op het initialiseren en realiseren van innovatieprojecten op scholen. De doelgroep zijn excellente leraren die bijvoorbeeld extra taken hebben bij innovatieprojecten. Je verwerft zowel kennis over processen en inhoud van onderwijsvernieuwing als de daarbij behorende competenties. De opleiding is opgebouwd rond verschillende projecten die in de beroepspraktijk uitgevoerd worden.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Learning & Innovation aan de Stenden Hogeschool locatie Leeuwarden. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (deeltijd)
DUO-studiecode44136
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingNederlands
StudierichtingOnderwijsmanagement
InstellingStenden Hogeschool locatie Leeuwarden
StadLeeuwarden (Friesland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Learning & Innovation

Wat kost het om HBO Learning & Innovation te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Learning & Innovation aan de Stenden Hogeschool locatie Leeuwarden? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Learning & Innovation) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 44136

Waar kan je Learning & Innovation studeren?

Hier vind je een lijst van dezelfde opleiding, maar dan bij andere instellingen.

Is een opleiding  groen gemarkeerd ? Dan behoort deze binnen haar studierichting tot de beste.


Score Opleiding Stad Instelling Voltijd
7,11 dt HBO ma Learning & Innovation Zwolle Windesheim  dt
6,95 dt HBO ma Learning & Innovation Leeuwarden Stenden Hogeschool  dt

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Onderwijsmanagement. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.