Master Fashion Strategy - ArtEZ hogeschool voor de kunsten (Arnhem)

Let op, deze site is momenteel niet up-to-date. Maar dat komt snel weer! Wordt vervolgd...

Fashion Strategy

HBO master (voltijd)


ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem

Kiesjestudie score


Deze opleiding staat op de 4e plek van 5 soortgelijke masters in Nederland.

LET OP:

Deze pagina gaat specifiek over de master opleiding Fashion Strategy aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem en bevat informatie over de kwaliteit, het collegegeld, het aantal eerstejaars studenten, hoe je je kunt inschrijven, de kansen op de arbeidsmarkt, salaris, etc. Onderaan deze pagina zie je ook of deze master nog op andere plekken te volgen is.

Fashion Strategy studeren?

De hbo masteropleiding Modevormgeving is een voortzetting en verdieping van een bachelorstudie. De opleiding is gericht op de modebranche. Je leert marktconcepten beoordelen, ontwikkelen en aanpassen en houdt de ontwikkelingen in de branche nauwlettend in de gaten. Je leert richting te geven aan de collectiestrategie van een (mode)bedrijf en ook onderwerpen als artistieke ontwikkeling, productcollectie en presentatie komen aan bod. Hierbij nemen nieuwe media een belangrijke plaats in.

Meer weten over deze opleiding? Bestel de Keuzegids Masters!

TIP:
De studiekeuzegids

Feiten en cijfers

Hier vind je feiten en cijfers over de master Fashion Strategy aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem. Het aantal eerstejaars studenten, percentage vrouwen, bindend studieadvies, en nog veel meer. Ook staat hier de DUO-studiecode. Het kan zijn dat je die nodig hebt om je in te schrijven voor de studie. Meer informatie over het inschrijven staat lager op deze pagina.

Soort HBO studieHBO master (voltijd)
DUO-studiecode44804
Numerus Fixusnee
Decentrale Selectienee
Honours programmanee
Taal van opleidingEngels
StudierichtingBedrijfskunde en management
InstellingArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem
StadArnhem (Gelderland)

Wat is de kwaliteit van deze opleiding?

Let op:

De Kiesjestudie score is NIET de score uit de Keuzegids. Kiesjestudie baseert zich alleen op een beperkt aantal studentenoordelen. De Keuzegids bevat naast studentenoordelen ook expertoordelen, slagings- en uitvalscijfers, baankansen, etc.. Ook vergelijkt de Keuzegids de opleiding met alle soortgelijke masters in het land.

Zo is van elke studie in het land te zien wat de kwaliteit is. We raden daarom elke studiekiezer aan om de Keuzegids Masters te raadplegen, want zo voorkom je een verkeerde studiekeuze (en de jarenlange gevolgen ervan).


In de Keuzegids Masters:

  • Alle opleidingen vergeleken per vakgebied
  • De kwaliteit beoordeeld door studenten en experts
  • Baankansen en startsalarissen na de opleiding
  • Uitleg over toelating, selectie, het leenstelsel, etc.

Collegegeld en studiekosten HBO Fashion Strategy

Wat kost het om HBO Fashion Strategy te gaan studeren? Hieronder staat alle informatie over het collegegeld en de studiekosten:

Collegegeld (voltijd)� 1984
Collegegeld tweede studie

Een goede website met uitgebreide informatie (over o.a. collegegeld, studiefinanciering, studieschulden, kamerprijzen, studentenrekeningen en -verzekeringen) is studie-kosten.nl.

Aanmelden voor deze studie

Wil je je aanmelden voor de studie Fashion Strategy aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem? Ga dan naar de website van de instelling, zoek de betreffende master (Fashion Strategy) op en volg de instructies die ze daar geven. Het kan zijn dat je de studiecode van de opleiding nodig hebt. De studiecode is: 44804

Waar kan je Fashion Strategy studeren?

Deze opleiding is uniek in Nederland en kun je alleen volgen bij de ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem

Verwante studies

Spreekt deze opleiding je aan, maar is het net niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de studierichting HBO Bedrijfskunde en management. Binnen deze studierichting vind je alle soortgelijke opleidingen die er in Nederland bestaan.

Beroepskeuze van afgestudeerden

Deze beroepen hebben afgestudeerden zoal gekozen:

Hbo

Wo

Masters
Alles over studiekosten
Studiefinanciering, collegegeld, studieschuld, langstudeerboete, salaris, baankansen, etc.